طرح توجیهی بسته بندی و فرآوری خشکبار
طرح توجیهی بسته بندی و فرآوری خشکبار
کاربران گرامی محتوای فایل کاملتریـن و بهتریـن طرح توجیهی بسته بندی و فرآوری خشکبار سال 1400 می باشد که در قالب فایل pdf_word و در حجم 46 صفحه با کیفیت عالی توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تنظیم شده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افـزودن به سبـد خریـد کلیک نمایید.
مشخصات محصول :
عنوان: طرح توجیهی بسته بندی و فرآوری خشکبار
نعداد صفحه: 46
فرمت فایل: pdf_word
توضیحات لازم :
مغزهای درختی، میوه های خشکی هستند که به طور معمول دارای یک یا دو بذر با پوسته سخت هستند و بیشتر مصرف آجیلی دارند. و به صورت خام، بوداده و خشک مصرف می شوند. مغزهای درختی دارای خواص تغذیه ای مطلوب و سرشار از انرژی و مواد مغذی هستند. از جمله ترکیبات مفید مغزهای درختی می توان به اسیدهای چرب غیراشباع، پروتئین ها، املاح معدنی، ویتامین ها و فیبرها اشاره کرد. این دانه های خوراکی سرشار از کلسیم و فسفر هستند که این مواد معدنی به ساخت استخوان ها و دندان ها کمک میکند و نیز منبع سرشار از منیزیم هستند که این عنصر نیز در ایجاد تعادل در عملکرد ماهیچه ها و اعصاب نقش مهمی دارد. همچنین وجود لینولئیک اسید در این دانه های خوراکی میتواند برای حفظ سلامت پوست و ایجاد تعادل هورمونی مفید باشد.
فواید مصرف خشکبار و آجیل :
1- بهبود رشد و تقویت سیستم ایمنی بدن: این مواد غذایی به سبب داشتن عناصری مانند روی و آهن نقش مهمی در بهبود ایمنی و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریها، بهبود، رشد و نمو و درمان کم خونی دارند.
2- پیشگیری از بیماریهای قلبی و پایین آوردن کلسترول خون: بعضی از انواع آجیل ها به سبب دارا بودن اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E احتمال بروز بیماریهای قلبی را کاهش داده و نقش مهمی در تنظیم کلسترول خون دارند.
3- پیشگیری از پوکی استخوان: کلسیم کیی از مواد معدنی مهم برای استخوان های بدن است و در بعضی از انواع آجیل ها به میزان نسبتاً خوبی یافت می شود.
4- انرژی زایی : آجیل ها دارای انرژی زیادی هستند به طوری که از تنقلات غذایی با ارزش محسوب می شوند.
اهداف بسته بندی خشکبار :
مهمترین هدفی که در بسته بندی محصولات غذایی مدنظر است افزایش طول عمر نگهداری محصول می باشد. ماده بسته بندی از طریق تنظیم فضای مناسب در داخل بسته با توجه به ویژگی های نگهداری محصول زمان ماندگاری آن را افزایش میدهد. در این مورد به خصوص هماهنگی بین ویژگی های ماده بسته بندی و نیازهای نگهداری محصول باید فراهم گردد. هدف دیگری که در استفاده از بسته بندی خشکبار مدنظر است، بهبود حمل و نقل، انبارداری و عرضه محصول می باشد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و تولید انبوه محصولات بدون استفاده از بسته بندی، عرضه محصول به صورت عمده فروشی یا خرده فروشی با بازار امکان پذیر نیست و..