طرح توجیهی گلخانه فلفل دلمه ای
طرح توجیهی گلخانه فلفل دلمه ای
کارآفرینان و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل کاملتریـن و بهتریـن طرح توجیهی گلخانه فلفل دلمه ای سال 1400 می باشد که در قالب فایل word_pdf و در حجم 67 صفحه با توضیحات کامل توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تنظیم شده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افـزودن به سبـد خریـد کلیک نمایید.
مشخصات محصول :
عنوان: طرح توجیهی گلخانه فلفل دلمه ای
تعداد صفحه: 67
فرمت فایل: word_pdf
توضیحات لازم :
از آن جایی که ایران از جمله کشورهایی است که در مناطق خشک و نیمه خشک جهان قرار دارد، همواره با معضل کمبود آب مواجه بوده است و همچنین بحران خشکسالی در سالهای اخیر، کشور را بیشتر از گذشته با این معضل درگیر نموده است. بنابراین برای ادامه حیات، تامین آب از نیازهای ضروری کشاورزی این کشور بوده و برای سازگاری با محیط، استفاده بهینه از منابع آب و خاک امری اجتناب ناپذیر است. کمبود آب یکی از تنگناهای توسعه اقتصادی در کشور می باشد و هر گونه مساعدت در بهبود وضعیت این عامل، میتواند گامی در جهت توسعه اقتصادی بخصوص در مناطق روستایی باشد.
افزایش جمعیت و به طبع آن تقاضا برای تهیه محصولات کشاورزی و همچنین فصلی بودن تولید محصولات سبب شده که برای تامین نیاز مردم راهکارهایی در نظر گرفته شود تا هم میزان تولید افزایش یابد و هم امکان تولید محصولات در خارج از فصل میسر باشد، از جمله این راهکارها کشت محصولات (اعم از سبزی و میوه) در گلخانه است، از این طریق نه تنها تولید افزایش مییابد، بلکه در هر فصلی میتوان نسبت به تولید اقدام نمود.
طرح توجیهی گلخانه فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای از تیره سولاناسه، علفی یکساله و از لحاظ اقتصادی دارای ارزش بالایی است. این گیاه به دلیل داشتن ویتامین های آ، ث، د، ای و خواص دارویی اهمیت ویژه ای دارد. کاشت فلفل گلخانه ای صنعتی در بسیاری از کشورهای جهان در حال رشد است و به دلیل تولید خارج از فصل مصرف انرژی بالایی دارد. در تحلیل های اقتصادی هزینه های بالای سالیانه در تولید فلفل دلمه ای به مرحله داشت آن یعنی بالا بودن قیمت برق، کود، سم و سوخت مربوط است. با توجه به بالا بودن انرژی مصرفی در گلخانه مصرف بهینه انرژی و کاهش تلفات آن میتواند علاوه بر حفظ منابع سود بیشتری نصیب کشاورزان گرداند.
در گلخانه های فلفل سموم شیمیایی بیشترین سهم انرژی مصرفی را در بخش نهاده به خود اختصاص میدهند. بررسی ها نشان داده که افزایش مصرف نهاده بر افزایش در تولید محصول پیشی گرفته و همین امر باعث شده که تولید کننده از کارایی مناسبی برخوردار نشود.و..